loislogo

Referenties

 Jacqueline:
"Ik heb de training als heel erg plezierig en vooral ook leerzaam ervaren. Renee heeft mij op vakkundige wijze wegwijs gemaakt in de manicure wereld van OPI. Er is voldoende aandacht besteed aan de productinformatie. Het oefenmoment heeft mij wederom bevestigd dat OPI een fantastisch merk is om mee te werken. De gehele training heeft mij in ieder geval geïnspireerd om de manicure mogelijkheden op het "menu" te zetten. En het heeft mij ook aangemoedigd om wanneer de mogelijkheid zich aandient de pedicure training te gaan doen."


Thea:
"Net als de vorige workshops “gelcolor” en “Nail art” is de werkruimte netjes en verzorgd klaargemaakt voor de training. Er wordt voldoende tijd genomen om kennis te maken met de medecursisten en er wordt duidelijk dagindeling en onderdelen doorgenomen. De informatie vooraf aan de workshop is duidelijk zodat je weet wat je mee moet nemen. Het is prettig dat je de producten vanuit de salon mag uitproberen en dat je niet gelijk met je nieuwe pakket aan de gang hoeft te gaan.

Tijdens de theorie wordt er voldoende product info gegeven en er worden tussendoor regelmatig ook tips gegeven die je ook kan toepassen. Het bijgeleverde les/informatieboek is duidelijk en de OPI producten staan goed beschreven incl de bijbehorende ingrediëntenlijst van het product. Er wordt regelmatig teruggekoppeld of alles nog duidelijk is, er is ruimte om eigen ervaringen te vertellen met daarbij dan evt. vragen. Iedereen is enthousiast en gemotiveerd, de tijd vliegt om. Heb alle workshops als zeer gezellig, ontspannend en leerzaam ervaren en ben altijd weer vol nieuwe energie om thuis aan de slag te gaan."


Astrid:
"Kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over jullie service en het enthousiasme dat jullie uitdragen.


Yvonne:
"Als je een goede en gedegen opleiding zoekt, zou ik zeker Lois Cosmetics aanraden. Ik doe deze cursus naast mijn baan van 4 dagen, is wel pittig maar te doen. Je moet er alleen veel meer tijd voor uitrekken. Ik merk wel dat veel mensen alleen acryl of alleen gel doen, ik doe het allebei en vindt het geweldig. Ik ben echt een ervaring rijker geworden, ook ben ik nu naast mijn baan begonnen met mijn eigen salon Soap treatment store Rotterdam. OPI is voor mij een geweldig merk om mee te werken."


Mariëtta:
"Meta en haar team zijn erg professioneel, vriendelijk, betrokken, zeer bekwaam in hun werk en geven je een hele goede begeleiding. De opleidingen en workshops die ik bij Lois Cosmetics heb gevolgd waren erg leuk en leerzaam om te doen en zijn voor mij een hele goede stap in de wereld van nagelstyling geweest. Daarbij is OPI een fantastisch merk om mee te werken. Ik kan Lois Cosmetics echt aan iedereen aanraden! Lieve Meta en collega’s, ga zo door!"Ellen: 
"Ik heb de training ervaren als een verwennerij, zittend tussen al die heerlijke producten en gezellige mensen. Het was ontspannend terwijl je er ook nog van leert. Jammer dat de tijd dan omvliegt!"


Anneke:
"Na mijn opleiding gel bij Lois Cosmetics en het behalen van mijn diploma heb ik alle workshops bij LOIS cosmetics doorlopen. De passie die het team van Lois Cosmetics uitstraalt heb ik tijdens de workshop als zeer prettig ervaren.Het volgen van een workshop is dan ook zeer aan te bevelen. Je krijgt meer oog voor de kwaliteit van alle OPI produkten, je produktkennis wordt aanzienlijk groter en beheers je het vakmanschap van een allround nagelstyliste tot in de puntjes. Resultaat een professionele uitstraling naar je klanten die je een breder pakket aan behandeling kunt aanbieden in je salon. Zo is mijn salon BNN Beauty-N-Nails te Cothen snel uitgegroeid tot een professionele OPI nagelsalon waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en hygiene hoog in het vaandel staan."


Bahia:
"Ik heb met veel plezier de opleiding nagelstyliste acryl/gel/manicure en cosmetisch pedicure gevolgd.De opleiding van jullie werd zeer professioneel en duidelijk gegeven ik heb veel geleerd.Na de opleiding was ik zo enthousiat dat ik een eigen nagelstudio ben gaan realiseren.Het contact met Meta is nog steeds erg goed en plezierig.Ik raad iedereen aan bij jullie de cursus te gaan volgen!"


Lucie:
"Met veel plezier heb ik, (in ongedwongen sfeer en in een kleine groep) een OPI training gevolgd bij Lois Cosmetics. Er is mij niet alleen materiaal en productkennis bijgebracht, maar ook de vele tips over het runnen van een eigen studio heb ik veel aan gehad! Nog elke dag geniet ik (en mijn klanten!) van mijn opleiding. Het mooie naslagwerk kijk ik nog regelmatig in, en voor bijzondere gevallen sta ik nooit alleen, ik kan altijd voor goede raad en daad terecht. OPI is een mooi en fijn product om mee te werken.

Ik had het niet beter kunnen treffen!

Meta heel erg bedankt!"


Tasha:
"Ten eerste ben ik blij dat ik de cursus heb gedaan en dan ook van OPI. Heb het als prettig en zeer leerzaam ervaren. Er werd heel duidelijk en overzichtelijk les gegeven. Er werd ook genoeg tijd besteed aan de leerlingen als ze in praktijk bezig waren. Uitleg was heel goed.

Wie weet ga ik nog een cursus volgen bij Lois Cosmetics.
Ben ontzettend tevreden!

 

sonja:
Het is al weer enige tijd geleden dat ik de opleiding bij jou gevolgd heb.Ik vond de lessen goed en heb ze met veel plezier gevolgd.Behalve de lesstof geef je nog zoveel meer informatie en inspiratie mee voor het starten van een eigen salon !.Ik heb het als heel professioneel en gezellig ervaren."


Carla:
"De training heb ik ervaren als: een prettige cursus, erg goed uiteengezet en vooral in een prettige sfeer!
Vol lof......."


Jacqueline Hoogendoorn:
"De cursus Pedicure by OPI heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Renee loodste ons op een prettige wijze door het theoretische gedeelte van de cursus, waarbij zij ook vele tips uit de praktijk gaf. Dat maakte de cursus boeiend en tot de verbeelding sprekend. Daarnaast hebben we ook ervaren wat een OPI behandeling met je voeten doet;

in één woord heerlijk! Kortom het was een inspannende cursus die echter op een ontspannen manier gegeven werd en mij veel voldoening heeft gegeven. Hartelijk dank daarvoor!"

 

LOIS COSMETICS TWEETSTwitterbird